кадър bTVРедактор: Ако има предсрочни избори, отговорността е на ДБ и на

...
кадър bTVРедактор: Ако има предсрочни избори, отговорността е на ДБ и на
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Ако има предсрочни избори, отговорността е на ДБ и на ИБГНИ

кадър bTV

Редактор: 

Ако има предварителни избори, отговорността е на Демократична България и на ИБГНИ, това съобщи Тошко Йорданов от Има Такъв Народ в предаването „ Лице в лице ” по bTV, като упрекна Христо Иванов в брутално и непосредствено налагане на министри в бъдещия кабинет с мандата на партията.

Не знам какво се случи в Демократична България, че Христо Иванов ни упрекна във връзки с Движение за права и свободи, разяснява той и подчетра, че са постигнали съгласие и с Демократична България, и с групировката на Мая Манолова. „ Говорихме си по най-човешкия метод ”, попълни Йорданов.

Той описа, че Има Такъв Народ е предложило на Асен Василев да е вицепремиер и да дава отговор за европейските фондове с цел да се оправи по-добре с мръсните пари у нас, което е и тяхна цел. Василев обаче е настоял да бъде финансов министър. „ Тогава ни просветна, че има нещо ”, разяснява Тошко Йорданов.

„ Няма никаква координирана с Движение за права и свободи офанзива против министри от служебния кабинет, нямаме никакви връзки с Движение за права и свободи ”, безапелационен беше той. Според депутатът, топката е в полето на Демократична България и на ИБГНИ.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР